Afhalen en Bezorgen

Op dit moment kunt u bij ons maaltijden afhalen of laten bezorgen. Houd u zich a.u.b. aan de richtlijnen van het RIVM.

50 jaar de Ar

2020 is een feestelijk jaar!

Restaurant De Ar bestaat 50 jaar!
Vier het jubileum in maart met ons mee. Er zijn leuke acties en op zaterdag 21 maart is er tijdens het diner live muziek. Kom gezellig naar de Ar!
Henk en Mirjam Schokker.


In maart leuke acties met mooie prijzen

Tijdens ons jubileum in de maand Maart zijn er leuke prijzen te winnen zoals: o.a. kaartjes voor Wildlands, Snowworld en de worldcup schaatsen. Maar ook is er een Golf arrangement, Scharreldiner voor 2 pers. incl. fles wijn en een luxe koffiepakket te winnen. We verloten de prijzen d.m.v. ons eeuwen oud rad van avontuur. Deze werd vroeger gebruikt op braderieën en jaarmarkten. De nummers ( 1 t/m 102) op het rad komen overeen met de prijzen.

Mag ik even afrekenen!

Ben je als gast bij de Ar en is je nota € 50,00 of hoger dan draai je per tafel eenmaal aan het Rad van Avontuur. Je hebt altijd prijs! Tussen de prijzen staan aantrekkelijke hoofdprijzen. Draai je nummer 50 dan win je een compleet verzorgd Scharreldiner voor 4 pers. incl. drankjes.

Foto Quiz in De Ar

Bezoek je ons restaurant dan kun je aan tafel mee doen met een digitale quiz op je mobiel. Op het krijtbord in het restaurant staat de link waar je de quiz kunt vinden. Je speelt mee om een volledig verzorgt Scharreldiner voor 4 personen te winnen incl. een fles huiswijn naar keuze. Degene met de meeste goede antwoorden dingt mee.

Kleur jij de mooiste
kleurplaat?

Voor de kinderen is er een kleurwedstrijd. De kleurwedstrijd wordt in 2 leeftijdscategorieën beoordeeld. 1e categorie is t/m 7 jaar, de 2e categorie is voor 8 t/m 12 jaar. Je mag de kleurplaat zelf inleveren tijdens openingstijden van de Ar, je ontvangt dan gelijk een leuke attentie. De winnaar van de groep met de jongste deelnemers wint 2 kaartjes voor Ballorig in Assen. De winnaar van de oudere groep wint 2 kaartjes voor Urban Jump trampoline park in Emmen.

download de kleurplaat

Deel & Like actie op Facebook

Kom je in maart op Facebook onze jubileum actie tegen? Deel en Like ons bericht en geef als reactie een getal aan ons door. Het getal dat je doorgeeft ligt tussen 1 t/m 102. In de eerste week van april draaien wij aan het Rad van Avontuur. Stopt het rad op jouw nummer dan gaan alle deelnemers met dit nummer samen in een ton en trekken wij 3 prijswinnaars. We zullen de uitslag d.m.v. een filmpje bekend maken. Dit filmpje wordt gedeeld op Facebook en op onze website.
Onze Facebook pagina: facebook.com/dearwesterbork

Prijswinnaars

In de eerste week van april wordt de prijswinnaar bekend gemaakt. We maken dit bekend via een filmpje op Facebook en op onze website.


21 Maart Scharrelen en Live Muziek

Op zaterdag 21 maart organiseert de Ar een avondje Scharrelen met live muziek. Op deze gezellige avond wordt alleen ons Scharreldiner
geserveerd. Tijdens het diner zullen de muzikanten door het restaurant gaan en wordt er akoestisch gespeeld. Er kan vanaf 17.30 uur of later worden gereserveerd (vol is vol). Vanaf 18.00 uur is er live-muziek. Er zal voor ieder wat wils te horen zijn.Deze gezellige, muzikale, avond Scharrelen kost
€ 34,50 p.p. excl. drankjes. De muzikale omlijsting deze avond zal worden verzorgd door het duo JD & Bravo.

Scharreldiner

Het Scharreldiner

Samen eten en genieten van de
lekkerste gerechten van onze
menukaart
Het Scharreldiner is een 3-gangen diner om samen te delen en van te genieten. Midden op tafel worden per gang de gerechten geserveerd, waarvan u zelf naar wens kunt nemen.
Zo kunt u ook eens iets anders uitproberen!


De Ar Courant

In de laatste week van februari heeft de Ar een krant uitgebracht die huis aan huis is bezorgd. hierin staan leuke weetjes over de Ar door de jaren heen. De medewerkers stellen zichzelf even voor en alle acties en activiteiten staan erin. Heb je de krant niet ontvangen in de bus dan kun je de krant hier downloaden.

Bel ons nu!