Dinerkaart
-
Scharrelmenu
Samen eten en genieten van de lekkerste gerechten
-
Verrassing van verschillende vlees-, vis- en nagerechten. Deze gerechten worden in 3-gangen op een houten plank geserveerd.
- p.p. €39,50
vanaf 2 pers.
-
Voorgerechten
-
Portie ovenvers brood ( 4 stuks)
- €6,00
Biologisch brood met kruidenboter & tapenade
-
Terrine van gerookte zalm
- €13,25
Warm- en koud gerookte zalm | kappertjes | groene kruiden | rode ui
-
Tartaar van mango en avocado
- €10,50
Mango en avocado blokjes, mozzarella, rucola, pijnboompitjes
en een dressing met een lichte chili flavour -
Huisgemaakte carpaccio van Hollandse dikbil
- €12,50
Dun gesneden rundvlees met huisgemaakte pesto
-
Gamba’s uit de oven
- €11,50
Gemarineerde gamba’s in knoflook, limoen en groene kruiden,geserveerd met knoflooksaus -
Soepen
-
Soep van de dag
- €5,75
Steeds wisselend dagverse soep
-
Drentse mosterdsoep
- €5,75
Met fijne en grove mosterd met uitgebakken spekjes
-
Hoofdgerechten
-
Heerlijk malse sukade v.d. grill
- €28,50
Heerlijk mals stukje rundvlees van graan gevoerde Black Angus runderen
4-seizoenen pepersaus -
Gevulde Varkenshaas
- €22,50
Gevuld met bospaddenstoelen, spekjes, gegratineerd met brie
-
Gemarineerde Spareribs (350 gram)
- €21,75
Volgens eigen recept , langzaam in eigen marinade gegaard met knoflook- en grillsaus
-
Schnitzel de Ar
- €20,50
Romige bospaddenstoelensaus
-
Special v.d. Week
- vanaf €19,75
Steeds wisselend gerecht van vlees of vis, kijk op het bord boven de schouw.
Onze bedieningsmedewerker verteld u er graag meer over. (Vraag naar de allergenen) -
Tournedos ( v.d. grill 200 gr. )
- €31,50
Huisgemaakte chimichurri
-
Saté van varkenshaas
- €21,50
Met satésaus | huisgemaakte atjar | kroepoek
-
Börker spies ( v.d. grill 200 gr. )
- €21,50
Gemarineerde stukjes varkenshaas met knoflook, oregano en tijm. Met spek, Amsterdamse ui en zoete punt paprika
-
Tonijnmootje ( v.d. grill )
- €21,50
Remouladesaus
-
Visstoofpotje
- €21,50
Van zeewolf, kabeljauw, mosselen en gamba's
-
Vegetarische Hoofdgerechten
-
Taartje van linzencurry ( veganistisch)
- €20,50
Puree van rode paprika | groene Padron peper
-
Quiche van spinazie
- €20,50
Spinazie | geitenkaas | Bospaddenstoelen -
Senioren hoofdgerechten
-
Gemarineerde Spareribs (200 gram)
- €17,50
Volgens eigen recept , langzaam in eigen marinade gegaard geserveerd met knoflook- en grillsaus
-
Schnitzel de Ar (120 gram)
- €15,50
Met een gebakken garnituur van paprika, spek, ui en chamipgnons.
-
Biefstukjes van rund v.d. grill (150gr.)
- €18,50
Met kruidenboter
-
Gebakken kabeljauwfilet (130gr.)
- €16,50
Remouladesaus
-
Bruine Bonen
-
Bruine Bonen
- €18,50
Geheel in stijl van "Het land van Bartje".
Wij serveren verse bruine bonen met uitgebakken dobbelsteentjes spek.
Als garnituur krijgt u op tafel stroop, mosterd, appelmoes en een vers gesneden uitje. -
Bruine bonen extra
- €22,50
Uitgebreid met salade, spareribs en worst p.p.