Dinerkaart

  • Scharrelmenu

    Samen eten en genieten van de lekkerste gerechten

  • Verrassing van verschillende vlees-, vis- en nagerechten. Deze gerechten worden in 3-gangen op een houten plank geserveerd.

    • p.p. €39,50

    vanaf 2 pers.

  • Voorgerechten

  • Portie ovenvers brood ( 4 stuks)

    • €6,00

    Biologisch brood met kruidenboter & tapenade         

  • Terrine van gerookte zalm

    • €13,25

    Warm- en koud gerookte zalm | kappertjes | groene kruiden | rode ui

  • Tartaar van mango en avocado

    • €10,50

    Mango en avocado blokjes, mozzarella, rucola, pijnboompitjes 
    en een dressing met een lichte chili flavour

     

  • Huisgemaakte carpaccio van Hollandse dikbil

    • €12,50

    Dun gesneden rundvlees met huisgemaakte pesto 

  • Gamba’s uit de oven

    • €11,50
    Gemarineerde gamba’s in knoflook, limoen en groene kruiden,
    geserveerd met knoflooksaus
  • Soepen

  • Soep van de dag

    • €5,75

    Steeds wisselend dagverse soep

  • Drentse mosterdsoep

    • €5,75

    Met fijne en grove mosterd met uitgebakken spekjes

  • Hoofdgerechten

  • Heerlijk malse sukade v.d. grill

    • €28,50

    Met in knoflook gemarineerde, geroosterde paprika.

  • Gevulde Varkenshaas

    • €22,50

    Gevuld met bospaddenstoelen, spekjes, gegratineerd met brie

  • Gemarineerde Spareribs (350 gram)

    • €21,75

    Volgens eigen recept , langzaam in eigen marinade gegaard met knoflook- en grillsaus

  • Boeren Schnitzel

    • €20,50

    Gebakken garnituur van ui | champignon | paprika | spek

  • Special v.d. Week

    • vanaf €19,75

    Steeds wisselend gerecht van vlees of vis, kijk op het bord boven de schouw.
    Onze bedieningsmedewerker verteld u er graag meer over. (Vraag naar de allergenen)

  • Entrecote ( v.d. grill 200 gr. )

    • €26,50

    Dunne lende v.h. Zuid-Amerikaans rund | Huisgemaakte chimichurri

  • Stoofpotje van rund

    • €22,50

    Op grootmoeders wijze in eigen jus in emaille pannetje geserveerd 

  • Börker Trio

    • €22,50

    Gemarineerd spiesje van stukjes varkenshaas | spek | Amsterdamse ui | 
    zoete punt paprika, spiesje van Gilde hoen en een gamba spies. 

     

  • Tonijnmootje v.d. grill

    • €21,50

    Afgelakt met groene kruiden en citroen.

  • Gebakken zalmmootje

    • €22,50

    Met een frisse remouladesaus

  • Vegetarische Hoofdgerechten

  • Taartje van linzencurry ( veganistisch)

    • €20,50

    Puree van rode paprika | groene Padron peper 

  • Quiche van spinazie

    • €20,50
    Spinazie | geitenkaas | Bospaddenstoelen
  • Senioren hoofdgerechten

  • Gemarineerde Spareribs (200 gram)

    • €17,50

    Volgens eigen recept , langzaam in eigen marinade gegaard geserveerd met knoflook- en grillsaus

  • Borkerspies (120 gram)

    • €15,50

    Gemarineerde stukjes varkenshaas met Amsterdamse ui, spek en rode punt paprika

  • Biefstukjes van rund v.d. grill (150gr.)

    • €18,50

    Met kruidenboter

  • Gebakken zalmfilet (140gr.)

    • €17,50

    Remouladesaus  

  • Bruine Bonen

  • Hoe het allemaal begon in 1974

    Geheel in stijl van "Het land van Bartje". 
    Alleen in de herfst- en wintermaanden serveren wij verse bruine bonen met uitgebakken dobbelsteentjes spek.
    Als garnituur krijgt u op tafel stroop, mosterd, appelmoes en een vers gesneden uitje.