Dinerkaart

  • Scharrelmenu

    Samen eten en genieten van de lekkerste gerechten

  • Verrassing van verschillende vlees-, vis- en nagerechten. Deze gerechten worden in 3-gangen op een houten plank geserveerd.

    • p.p. €39,50

    vanaf 2 pers.

  • Voorgerechten

  • Portie ovenvers brood ( 4 stuks)

    • €4,95

    Biologisch brood met kruidenboter           

  • Salade van warm gerookte zalm

    • €12,50

    Huis-gerookte zalm, avocado, mesclun sla en 
    granaatappelpitjes 

  • Tartaar van mango en avocado

    • €10,50

    Mango en avocado blokjes, mozzarella, rucola, pijnboompitjes 
    en een dressing met een lichte chili flavour

     

  • Huisgemaakte carpaccio van Hollandse dikbil

    • €12,50

    Dun gesneden rundvlees met huisgemaakte pesto 

  • Gamba’s uit de oven

    • €11,50
    Gemarineerde gamba’s in knoflook, limoen en groene kruiden,
    geserveerd met knoflooksaus
  • Duo van wildzwijn coppa en huisgemaakte nagelhout

    • €11,50

    Met meloen en veenbessen chutney

  • Soepen

  • Soep van de dag

    • €5,50

    Steeds wisselend dagverse soep

  • Drentse mosterdsoep

    • €5,50

    Met fijne en grove mosterd met uitgebakken spekjes

  • Hoofdgerechten

  • Steak Bavette

    • €28,50

    Heerlijk mals stukje vlees van graan gevoerde Black Angus runderen 
    met een saus van 4-seizoenen peper 

     

  • Gevulde Varkenshaas

    • €22,50

    Gevuld met bospaddenstoelen, spekjes, gegratineerd met brie

  • Spies van biefstuk (v.d. grill 250 gr.)

    • €24,50

    Heerlijk malse biefstuk van Merlan met een jus van 
    gepofte knoflook afgeblust met rode port

     

  • Ribroast van de grill

    • €24,50

    De ribroast is de rib-eye van het varken met het bot eraan. 
    Geserveerd met een krachtige jus en een stamppotje van spruitjes

     

  • Stoofpotje van rundvlees

    • €20,50

    Op grootmoeders wijze in emaille pannetje met eigen jus geserveerd

  • Gemarineerde Spareribs (350 gram)

    • €21,50

    Volgens eigen recept , langzaam in eigen marinade gegaard met knoflook- en grillsaus

  • Gebakken schnitzel

    • €20,50

    Met een goed gevulde jachtsaus

  • Goulash van wild

    • €21,50

    Goed gevulde goulash van wildzwijn, hert en bospaddenstoelen en
    glühwein in emaille pannetje geserveerd

     

  • Trio van wild

    • €26,50

    Gebakken hert, wildzwijn en haas met gebakken paddenstoelen,
    afgeblust met rode wijn

     

  • Gebakken zalmmootje

    • €21,50

    Met een zachte witte wijnsaus van Chardonnay en groene kruiden               

  • Rode mul filet (v.d. grill)

    • €20,50

    Met in olijfolie, roergebakken ratatouille

  • Vegetarische Hoofdgerechten

  • Burgerspies

    • €20,75

    2 burgers, aubergine en courgette van de grill gegratineerd met
    cheddar

     

  • Quiche van spinazie

    • €19,75
    Spinazie, geitenkaas, zongedroogde tomaten en een 
    huisgemaakte bodem met in olijfolie, roergebakken ratatouille
  • Senioren hoofdgerechten

  • Gemarineerde Spareribs (200 gram)

    • €17,50

    Volgens eigen recept , langzaam in eigen marinade gegaard geserveerd met knoflook- en grillsaus

  • Gebakken schnitzel (120 gram)

    • €15,50

    Met een goed gevulde jachtsaus

  • Biefstukjes van rund v.d. grill (150gr.)

    • €18,50

    Met kruidenboter

  • Zalmfilet v.d. grill (140gr.)

    • €16,50

    Met een zachte witte wijnsaus van Chardonnay en groene kruiden               

  • Bruine Bonen

  • Bruine Bonen

    • €17,50

    Geheel in stijl van "Het land van Bartje". 
    Wij serveren verse bruine bonen met uitgebakken dobbelsteentjes spek.
    Als garnituur krijgt u op tafel stroop, mosterd, appelmoes en een vers gesneden uitje. Vanuit het authentieke winkeltje scheppen wij voor u de bruine bonen met spek op
    en u kunt hiervan dan ook onbeperkt genieten.

  • Bruine bonen extra

    • €21,50

    uitgebreid met salade,  spareribs en worst p.p.