Dinerkaart

  • Scharrelmenu

    Samen eten en genieten van de lekkerste gerechten

  • Verrassing van verschillende vlees-, vis- en nagerechten. Deze gerechten worden in 3-gangen op een houten plank geserveerd.

    • p.p. €37,50

    vanaf 2 pers.

  • Voorgerechten

  • Portie ovenvers brood ( 4 stuks)

    • €4,95

    Biologisch brood met kruidenboter           

  • Gerookte zalm

    • €11,50

    Zalm in dunne plakjes gesneden met kappertjes en rode ui

  • Tartaar van tomaat

    • €10,50

    Met kappertjes, augurk, peterselie en rode ui gegarneerd met een feta-notendressing

  • Huisgemaakte carpaccio van Hollandse dikbil

    • €11,50

    Dun gesneden rundvlees met huisgemaakte pesto 

  • Gebakken gamba’s

    • €11,50

    In een sausje van knoflook en tomaat

  • Meloen met Hoeve ham

    • €11,50

    Partjes van honingmeloen met een zachte smaakvolle ham van kruidenvarken

  • Soepen

  • Soep van de dag

    • €4,95

    Steeds wisselend dagverse soep

  • Drentse mosterdsoep

    • €4,95

    Met fijne en grove mosterd met uitgebakken spekjes

  • Hoofdgerechten

  • Mixed grill (v.d. grill)

    • €24,50

    Met biefstuk, lamskoteletjes en gerookt spek naar eigen recept. Geserveerd met 2 koude sauzen en kruidenboter  

  • Gevulde Varkenshaas

    • €22,50

    Gevuld met spekjes, ui en gegratineerd met brie 

  • Tournedos

    • €29,50

    Heerlijk malse biefstuk v.d. ossenhaas met blauwschimmelkaas

  • Entrecote van rund ( dry aged 225gr.)

    • €26,50

    Zeer mals gerijpt rundvlees met in knoflook gemarineerde, geroosterde paprika

  • Stoofpotje van rundvlees

    • €19,50

    Op grootmoeders wijze in emaille pannetje met eigen jus geserveerd

  • Gemarineerde Spareribs (350 gram)

    • €20,50

    Volgens eigen recept , langzaam in eigen marinade gegaard met knoflook- en grillsaus

  • Gebakken schnitzel

    • €19,50

    Met een champignonroomsaus 

  • Saté van varkenshaas

    • €20,50

    Met satésaus

  • Asperges met ham

    • €19,50

    Met Hollandaisesaus, gekookt ei en nootmuskaat

  • Asperges met gebakken zalm

    • €21,50

    Met Hollandaisesaus, gekookt ei en nootmuskaat

  • Gebakken zalmmootje

    • €21,50

    Met een Hollandaisesaus

  • Mootje van zwaardvis (v.d. grill)

    • €20,50

    Met een botertje van tonijn en limoen 

  • Vis van de dag

    • €18,50

    Steeds wisselend gerecht, vraag onze medewerker 

  • Vegetarische Hoofdgerechten

  • Gevulde wrap

    • €18,75

    Met roerbakgroente en broadbeans, gegratineerd met brie

  • Taartje van feta en spinazie

    • €18,75

    Met bospaddenstoelen uit de wok 

  • Senioren hoofdgerechten

  • Gemarineerde Spareribs (200 gram)

    • €17,50

    Volgens eigen recept , langzaam in eigen marinade gegaard geserveerd met knoflook- en grillsaus

  • Gebakken schnitzel (120 gram)

    • €15,50

    Met een champignonsaus

  • Biefstukjes van rund v.d. grill (150gr.)

    • €18,50

    Met kruidenboter

  • Zalmfilet v.d. grill (140gr.)

    • €16,50

    Met Hollandaisesaus

  • Bruine Bonen

  • Bruine Bonen

    • €16,50

    Geheel in stijl van "Het land van Bartje". 
    Wij serveren verse bruine bonen met uitgebakken dobbelsteentjes spek.
    Als garnituur krijgt u op tafel stroop, mosterd, appelmoes en een vers gesneden uitje. Vanuit het authentieke winkeltje scheppen wij voor u de bruine bonen met spek op
    en u kunt hiervan dan ook onbeperkt genieten.

  • Bruine bonen extra

    • bedrag €20,50

    uitgebreid met salade,  spareribs en worst p.p. 

  • New