We mogen weer open!

Vanaf woensdag 26 januari 16.00 uur

Restaurant De Ar

Het leukste restaurant van Drenthe

Reserveren

Vanaf 29 september is het mogelijk om bij ons te komen genieten van een lunch, een diner, een borrel of een kopje koffie. Er geldt echter een maximaal aantal personen van 30 per ruimte. De Ar beschikt over meerdere ruimtes. We houden ons aan de 1,5 meter regel.

Lunch: 12.00 uur tot 16.00 uur
Pannenkoeken: 12.00 uur tot 17.00 uur
( U kunt voor een pannenkoek ook naar De Schenkerij in Orvelte, kijk hier voor de mogelijkheden.)
Diner: 16.00 uur tot 20.30 uur

Daarnaast zijn er ook nog enkele huisrichtlijnen opgesteld, namelijk:

– U dient telefonisch te reserveren voor een tafel binnen in het restaurant. Reserveringen per contactformulier of per mail worden niet in behandeling genomen. Telefoonnummer 0593 331533.

– Voor het terras hoeft u niet te reserveren. Ook hier geldt de regel dat u 1,5 meter uit elkaar zit. We volgen hierin het landelijk protocol.

– Maximaal 4 pers. aan 1 tafel die niet uit 1 gezin komen. Het is mogelijk om met meerdere personen aan meerdere tafels plaats te nemen.

– Tijdens uw telefonische reservering en/of bij het ontvangst zal er een controlegesprek plaatsvinden. Indien er sprake is van gezondheidsrisico’s, dan mag u helaas niet plaatsnemen. U kunt ook via de QR App bij ons restaurant een zelf test doen.

– Bij binnenkomst dient u uw handen te wassen of desinfecteren. Bij elke ingang staan mobiele wastafels.

– Onze medewerkers proberen zo veel mogelijk de 1,5 meter afstand te houden. Er zal binnen de 1,5 meter gewerkt worden bij het opnemen van uw bestelling, het uitserveren van de drankjes en het eten en het afruimen van uw tafel.

– De indeling van de tafels (zowel binnen als buiten) staat vast. U mag de tafels zelf niet verschuiven.

We wijzen u ook op uw eigen verantwoordelijkheid om de richtlijnen van het RIVM in acht te houden. Voelt u zich niet lekker, bent u verkouden of heeft u koorts. Neem dan geen risico maar blijf thuis.

Call Now ButtonBel ons nu!