Restaurant Westerbork |In ons restaurant De Ar in Westerbork heerst een ongedwongen sfeer. Kom genieten van een heerlijke lunch of uitgebreid diner. In ons restaurant proeft u de sfeer van vervlogen tijden en wordt u omringd door een enorme verzameling oude gebruiksvoorwerpen. Leun tijdens uw bezoek eens achterover in uw stoel en kijk eens om u heen. U komt ogen tekort!
Dit is wat ons restaurant zo uniek maakt.

Gewoon genieten in ons restaurant Westerbork

 

Onze menukaart biedt u een uitgebreide keuze aan vlees- en visgerechten, vegetarische gerechten en nagerechten. Voor de bereiding maken wij gebruik van verse ingrediënten en producten uit de regio.
Naast onze reguliere menukaart biedt de Ar ook traditionele Drentse maaltijden zoals verse bruine bonen met spek. Vanzelfsprekend houden wij rekening met speciale wensen en diëten. Heeft u een bijzondere dieet wens neem dan contact met ons op.

Restaurant en Museum

In ons restaurant proeft u de sfeer van vroeger en wordt u omringd door een verzameling oude gebruiksvoorwerpen. Het lijkt alsof de tijd heeft stil gestaan. Wij vertellen uw graag alles over onze oude gebruiksvoorwerpen en de totstandkoming van ons museum tot wat nu het restaurant is.

Heeft u ons Scharreldiner al geprobeerd?

Samen genieten van al het heerlijks van onze menukaart.
Het Scharreldiner is een 3-gangen diner om samen te delen en van te genieten. Midden op tafel worden per gang de gerechten geserveerd, waarvan u zelf naar wens kunt nemen. Zo kunt u ook eens iets anders uitproberen!

Het Scharreldiner bestaat uit de volgende gerechten:

  • Voorgerecht van koude vlees en vis gerechten
  • Een soepje
  • Hoofdgerecht van gerechten uit de pan of van de grill
  • Het hoofdgerecht bestaat uit vlees en visgerechten
  • vegetarische gerechten (op aanvraag).

Meer informatie over het Scharreldiner

De zoete afsluiter

We sluiten het scharreldiner af met een grand-dessert van diverse nagerechten zoals:

  • Arretjescake
  • Diverse ijssoorten zoals ons eigengemaakt kniepertjesijs
  • Bavaroise & pudding
  • Zoete sauzen

Het dorp Westerbork

Als je denkt aan Westerbork, denken velen gelijk aan Herinneringskamp Westerbork. Maar Westerbork is veel meer. Een bruisend dorp waar veel te doen is.

Ondernemers en bewoners zijn actief in het organiseren in vele gezellige evenementen en markten. Het dorp staat deels bekend om haar evenementen die het hele jaar worden georganiseerd. Bijvoorbeeld de authentieke markten in de zomer. Op ons gezellige terras is het altijd goed toeven onder het genot van een hapje en drankje.

Kom het eens beleven in, volgens velen, “het leukste restaurant Westerbork in Drenthe”.

Restaurant de Ar Westerbork
De Drentse kamer, speciaal voor uw gezelschap